Autobedrijf Schreurs - Naar homepage Autobedrijf Schreurs - Naar homepage Suzuki
nieuws van suzuki

over ons

BOVAG

nieuws van suzuki

Terug naar overzicht

Suzuki Jimny te koop vanaf 26.999 euro
Suzuki Jimny te koop vanaf 26.999 euro
Suzuki Jimny te koop vanaf 26.999 euro

Suzuki Jimny te koop vanaf 26.999 euro

21 september 2018

Je kunt de nieuwe generatie Suzuki Jimny nu kopen! De prijzen beginnen bij 26.999 euro. Hier lees je wat je daarvoor krijgt. 

Ben je gecharmeerd van de nieuwe Suzuki Jimny? Dan hoef je niet langer te wachten, de mini-offroader is nu te koop bij de Suzuki-dealers.

Al vanaf 26.999 euro kun je de compacte SUV meekrijgen in het uitrustingsniveau Comfort. Dat voorziet de Jimny van 15 inch wielen en All-Grip Pro-vierwielaandrijving. Deze inschakelbare 4x4-techniek biedt lage gearing, een aanloophoek tot 36 graden en een afloophoek tot 48 graden. 

Wil je de Jimny wat meer stijl meegeven kies dan voor het uitrustingsniveau Select. Voor 1.000 euro extra krijg je dan privacy glass, verchroomde interieuraccenten maar ook stoelverwarming voorin en elektrisch bedienbare zijruiten en spiegels. Het meest comfortabel is de Stijl-uitvoering (vanaf 29.999 euro), inclusief climate control, Lane Departure Warning, een multimediasysteem met 7 inch display en led-koplampen. 

Je hebt de keus uit acht exterieurkleuren, ook in two-tone combinaties. De Jimny wordt altijd geleverd met zwarte bumpers, spatbordranden en spiegels. De nieuwe Suzuki Jimny is uitgebreid te personaliseren met opties, ook zijn aanvullende veiligheidssystemen leverbaar. Als krachtbron biedt Suzuki de 1,5 liter viercilinder benzinemotor. Die levert maximaal 102 pk vermogen en 130 Nm koppel. 

Terug naar overzicht