Autobedrijf Schreurs - Naar homepage Autobedrijf Schreurs - Naar homepage Suzuki
nieuws van suzuki

over ons

BOVAG

nieuws van suzuki

Terug naar overzicht

Nieuwe Suzuki Swift in drie uitvoeringen
Nieuwe Suzuki Swift in drie uitvoeringen

Nieuwe Suzuki Swift in drie uitvoeringen

16 maart 2017

Suzuki maakt de uitrustingsspecificaties van de nieuwe Swift bekend. Volgende maand verschijnt het model in de showroom.

Voor de prijzen moeten we nog heel even geduld hebben, maar Suzuki geeft wel alvast de uitrustingsspecificaties van de nieuwe Swift vrij. Het model komt in drie uitvoeringen, Comfort, Select en Stijl.

De standaarduitrusting bestaat uit onder andere airconditioning, een audiosysteem met Bluetooth, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. Met de Select-uitvoering krijg je ook privacy glass, 16 inch lichtmetalen wielen, een infotainmentsysteem met 7 inch aanraakscherm en een achteruitrijcamera. Cruise control, led-koplampen en automatische klimaatregeling zijn onderdeel van de meest luxe versie, de Stijl.

Suzuki biedt twee motoren aan: een 1.2 DualJet en 90 pk en de 1.0 BoosterJet met turbo en 112 pk. Beide motoren zijn ook verkrijgbaar met een mild-hybrid-systeem om brandstof te besparen. In april staat de nieuwe Swift in de showroom.

Terug naar overzicht