Autobedrijf Schreurs - Naar homepage Autobedrijf Schreurs - Naar homepage Suzuki
het bedrijf

over ons

BOVAG

het bedrijf

Over Autobedrijf Schreurs

Autobedrijf Schreurs is een allround autobedrijf waar u centraal staat en wij uw mobiliteitsvraag vervullen.

Met het dealerschap van Suzuki voor de regio Rijssen, Nijverdal, Hellendoorn, Haarle, en omgeving, hebben wij een fris, modern en vooruitstrevend merk in huis. Welke naadloos aansluit met de services die wij als bedrijf willen en kunnen leveren. Vanuit Markelo, Goor en Hengelo zijn we natuurlijk ook zeer goed te bereiken.

De broers Dennis en Ramon Schreurs staan u graag te woord. Ramon adviseert in het onderhouden van uw auto.

Bij aanschaf van een auto staat Dennis Schreurs u te woord. Ook voor financiering, verzekering en lease doet hij u een passend aanbod. Voor een Suzuki, maar ook voor een ander merk personen- of bedrijfswagen, bent u bij ons aan het goede adres.

Dennis Schreurs aan het woord:
“Een autobedrijf is een samenspel tussen alle afdelingen. Een gebruikte auto wordt bij ons perfect afgeleverd met als doel zonder bijzonderheden door te kunnen rijden tot de volgende onderhoudsbeurt. Bijna versleten banden zitten niet op onze auto’s. De prijs van een gebruikte auto is rijklaar en natuurlijk geleverd onder de Bovag voorwaarden. Hierin onderscheiden we ons van andere bedrijven. Onze recht door zee aanpak wordt dan ook gewaardeerd.”